Skip to content
Fastest Screenshot Cleaner
FunkciókÁrÚtmutatókTámogatás
hu
  • English
  • English (Australia)
  • English (Canada)
  • English (UK)
  • বাংলা
  • Català
  • Hrvatski
  • Français (Canada)
  • ગુજરાતી
  • ಕನ್ನಡ
  • മലയാളം
  • मराठी
  • ଓଡ଼ିଆ
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • Português (Portugal)
  • Slovenčina
  • Slovenščina
  • Español (México)
  • தமிழ்
  • తెలుగు
  • اردو
  • العربية
  • Čeština
  • Dansk
  • Deutsch
  • Ελληνικά
  • Español
  • Suomi
  • Français
  • עברית
  • हिन्दी
  • Magyar
  • Indonesia
  • Italiano
  • 日本語
  • 한국어
  • Melayu
  • Nederlands
  • Norsk
  • Polski
  • Português
  • Română
  • Русский
  • Svenska
  • ไทย
  • Türkçe
  • Українська
  • Tiếng Việt
  • 简体中文
  • 繁體中文
Letöltés azApp Store

9 October 2026

Adatvédelmi szabályzat

Mit dolgoz fel az app

A Fastest Screenshot Cleaner olvassa a Photos könyvtárában lévő képernyőképeket, megszámolja, méri, szöveget olvas a csoportosításhoz, és összehasonlítja őket duplikátumokért. Mindez az eszközön történik. Az app csak kis összegzéseket tárol: a legutóbbi szkennelés számát és méretét a widgetnek, valamint a duplikátumcsoportok megőrzési döntéseit.

Az appnak nincs fiókja, és nem gyűjt személyes adatokat.

Fizetős letöltés és verzióváltás

Fizetős letöltés előfizetés nélkül. Az Apple kezeli a fizetést, kártyaadatokat nem kapunk.

Régebbi verziók reklámokkal

Korábbi verziók Google AdMob-ot használhattak reklámozásra. Ez a szolgáltató kezelhet reklámazonosítókat, IP alapú hozzávetőleges helyet, használati jeleket. Ez a tevékenység különálló a helyi fotófeldolgozástól. Az 1.1.4-es és újabb verziók nem tartalmaznak reklámot.

Fotófőkldolgozás és iCloud

Nem töltjük fel a fényképeit, képernyőképeit vagy azonosított szöveget a szervereinkre. Az Apple Photos és iCloud a saját beállításai szerint kezeli a fájlokat. Készítsen külön biztonsági másolatot fontos képekről törlés előtt.

Photos-hozzáférés

Az app kér Photos-hozzáférést, hogy megtalálja és törölje a kiválasztott képernyőképeket. A törlés a Photos rendszer keretében, annak megerősítésével történik, és a törölt képek a Nemrég törölt albumba kerülnek 30 napig. Korlátozott hozzáférés támogatott; ekkor csak a megosztott elemek láthatók.

Ha egy csak iCloudban lévő képernyőképet mér, a Photos letöltheti azt. Ez az adatforgalom az Ön eszköze és az Apple között zajlik.

Háttérfrissítés

Körülbelül naponta egyszer az iOS engedélyezheti az appnak a háttérbeli újraszkennelést a widget adatok frissítéséhez. Ez a folyamat soha nem töröl semmit, és nem működik Photos hozzáférés nélkül.

Az Ön irányítása alatt

Változtathat vagy visszavonhat Photos-hozzáférést a Beállításokban. Törölt képernyőképet visszaállíthat a Nemrég törölt albumból 30 napon belül. Az app törlése eltávolítja az összegzéseket.

Kapcsolat

Adatvédelmi kérdések: office@arte-soft.com. Az alkalmazást az Arte Soft EOOD adja ki.

Készítője Arte Soft

AdatvédelemFelhasználási feltételekÚtmutatókTámogatás

© 2026 Arte Soft EOOD. Minden jog fenntartva.